• 23
    kader maçı. yenersek bana kalırsa gruptan %90 ihtimalle çıkarız. bu sezonun açık ara en önemli maçı bana kalırsa. zor ama imkansız değil. takımımızın başarabileceğine inanıyorum.

    atletico 6
    benfica 6
    biz 4

    şu anki puan durumu. eğer bu maçı yenersek biz 7 benfica 6 puanda kalıyor. kalan maçlarda biz de benfica da çok büyük ihtimalle astana'yı yener zaten. biz 10 benfica 9 oluyor bu durumda. kaderimizi atletico belirleyecek yani. biz atletico'yu deplasmanda zaten yenemeyiz büyük ihtimalle. yenersek çok ekstra olur tabi ama zor görünüyor. bu noktada atletico'nun artık bir zahmet evinde benfica'yı yenip bize bir kıyak geçmesi gerekiyor. biz benfica'yı yendiysek evimizde atletico da yensin bir zahmet. :(

    sonuç olarak biz bu maçı alırsak, tüm maçlar sonunda biz 10 puanla 2. oluruz, benfica da 9 puanla 3 olur gibi. bu arada benfica atletico ile berabere kalırsa puanlar 10'ar oluyor o zaman bizim. fakat biz hem içerde hem dışarda yendiğimiz için benfica'yı, grupta sanırım 2'li averaja bakılıyor ve biz avantajlı oluyoruz ve gruptan çıkıyoruz.

    uzun lafın kısası biz bu maçı kazanırsak, benfica kalan maçlarda atletico'yu yenmediği sürece bu gruptan çıkarız. dolayısıyla bu maç çok çok çok kritik. avrupa'daki kaderimizi belirleyeceği gibi maddi anlamda da önemli bir getiriye ulaştırabilir bizi. dediğim gibi, zor ama imkansız değil. inanıyorum ben aslanlarımıza. allah yüzümüzü kara çıkartmasın.

    edit: mocuishle uyardı şimdi, ulan benfica madrid'de 2-0 kazanmış amk :( neyse işte atletico yeniversin amk benfica'yı çok mu şey istiyoruz? :( biz deplasmanda yenersek zaten benfica'yı atletico da yener her türlü. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın