resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 498
    29 ekim 2015 galatasaray eskişehirspor maç maçında bu adama iyi diyenler gerçekten ne izlediler acaba ben bilemiyorum. yani acaba ben başka bir maç mı izledim?

    ligin son sırasındaki takıma karşı oynuyorsun, son 6 maçını kaybetmiş. orta sahada oynuyorsun ve adamlar orta sahadan gelirken elini kolunu sallayıp geçiyor. ilk yarı baktım en çok koşan adam jem paul karacan olmuş. lan nereye koşuyor bu adam? alan kapatıyor falan diyeceksiniz de adamlar bizim 18'in üstüne kadar çok geldi. acaba hangi alanı kapatıyor?

    itin götüne soktuğumuz barış özbek bile adamı ısırıyordu. hatta topu aldığında bazen ileri doğru koşu yapıp adam geçiyordu.

    bakın, jem paul'un şu maçtaki performansını alın. deplasmanda ilk 10'daki bir takıma karşı oynadığımızı düşünün. jem paul şu maçtaki gibi oynasın, bizim savunma kevgire döner kevgire. cidden bu adam ingiltere'de yıllarca futbol oynayarak nasıl para kazandı anlamış değilim. lan mustafa sarp bile dikine koşu yapıyordu ya. jem paul dediğin adam aldığı her topu geri veriyor. ya da kısa pasla yanına veriyor.

    bugün takımın en faydasız futbolcuydu. sabri'yi defansif orta saha oynasak kendisinden iyi performans gösterirdi. yerine oynattığımız bilal kısa bile bu adama göre daha sert kalıyor ikili mücadelelerde.

    veli kavlak dediğin adam bunun topla yaptıklarını leblebiyle yapar amk. o kadar düz ve yetersiz bir futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın