resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1716
    25 ekim fenerbahçe galatasaray maçında oyuna sonradan girip sahadaki oyuncularımızın aksine çok daha soğuk kanlı bir oyun oynamış, geldiğinden bu yana da en iyi performanslarından birini sergilemiş ve sonuçta galatasaray'a çok önemli bir puan kazandırmış, bir başka bakış açısıyla rakibimizden 2 puan çalmış futbolcudur. o golü atmasa şu an psikolojik olarak çok farklı durumda olurduk ve belki de ligden kopabilirdik. o yüzden altın değerinde bir gol ve bir puan bulduk sayesinde.

    gel gelelim, olcan sürekliliği olan, istikrarlı bir futbolcu değil. yani derbide iyi oynadı fakat diğer maçlarda yine vasatı geçemeyeceği maçlar olacaktır. zira adamın takımda mevkisi bile daha doğru dürüst belli değil. sol bek falan oynatılıyor yokluktan fakat orada olmuyor yani ama yapacak bir şey yok. başka adam yok elde. sol bek oynadığı zaman istediği kadar sıvasın, pek kızamıyorum ben kendisine. şimdi fener'e gol attı diye taraftar "aslanım koçum yiğidim" diye gaza gelse de, carole'un sakatlığından ötürü, en geç benfica maçından sonra tekrar burada sövülmeye devam edilecektir kendisine diye düşünüyorum.

    ha ama inşallah beni yanıltır da iyi bir joker oyuncumuz olur olcan. bize gelmeden önce de severdim aslında kendisini ancak geldiğinden bu yana performansı maalesef hayal kırıklığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın