• 1153
    uzun süredir beraber oynayan kaliteli futbolculara sahip takım. dışarıdaki arkadaşlıkları nasıl bilmiyorum ama saha içinde artık birbirlerini ezberlemiş gibiler. takıma yabancı olarak da bi kaç kaliteli isim katılıp, başa da güzel bir teknik direktör gelince oynadıkları oyunun kalitesi gözle görülür bir biçimde arttı.

    hemen küfretmeyin tamam belki yanına bile yaklaşamaz ama şu anki durumlarını bizim derwall dönemine benzetiyorum. bilic güzel bir takım ve taktik oturttu takıma, şimdi de bu hazır takımın başına şenol güneş gibi önemli bir getirildi. tıpkı bizim o dönemki fatih terim gibi. tabi sonları ne olur bilinmez ama ben küçük de olsa o döneme benzettim.

    ama tabi ne olursa olsun bu kendilerinin şampiyon olmasını istediğim anlamına gelmiyor. isterse barcelona gibi top oynasınlar. iyi oynayarak sadece 3 puanı hakederler. şampiyonluğu haketmek için iyi oyunun yanında karaktere de sahip olmaları gerek. sadece futbolcu olarak değil, kulüp ve taraftar olarak da. o karakteri de tribünde avrupa'daki rakiplerimizn atkılarını açarak ve kendilerini desteklemeye gelen taraftarımızın formasını çıkararak kazanamayacakları kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın