• 25
    öncelikle bazı sakatlıkların geçmesi, formsuz olan bazı futbolcuların tempo kazanması, cezalı futbolcuların bulunması gibi çeşitli nedenlerden dolayı artık rotasyona gitmemiz gereken maç diye düşünüyorum.

    eskişehir ile başlayayım. eskişehir geçen sezona göre çok kötü, dirençsiz ve kırılmak üzereler. geçen seneki kadrolarına 3-4 sağlam oyuncu katsalardı şu an ilk 5'te görebilirdik fakat sağlam takviye yapamadıkları gibi en iyi oyuncuları sisokko'yu da sattılar, lawal eski performansından uzak, her maç gol yemişler bu sezon, ve ligin en az gol atan 3 takımından birisi(gaziantep ve kayserispor ile beraber şu an 9 maçta 7 golleri var) ve son 6 maçlarını da kaybetmişler. kısacası felaket durumdalar.

    bize gelince sneijder kart cezalısı olacağından oynayamayacak, carole'ün durumu belirsiz. bu maçta bu iki oyuncunun oynayamayacağını farz edersek ve fener maçında kötü performans gösteren ve yorgun da olan bazı oyuncuları bu maç kesip oynama şansı bulamayan ve forma şansı bulması gereken bazı oyuncular bu maçta görev almalı diye düşünüyorum.

    örneğin artık iyileştiğini zannettiğim denayer sabri yerine, burak da umut yerine geçmeli bir kere. sneijder'in cezasında nasıl bir sistem oynayacağımızı bilmiyorum. ama bence göbekte selçuk ve jem bu maç için denenmeli. özellikle jem karacan'ı izlemeyi çok istiyorum ve zamanı geldi diye düşünüyorum. jose rodriguez bence sağ açıkta bir denenmeli ya da 3'lü orta saha yapılacaksa yine jem-selçuk önlerinde jose olabilir. yani fiziksel olarak benfica ve fener maçlarında yıpranan bilal bence bu maç 11 başlamamalı. keza aynı şekilde yasin 11 başlamamalı. oyuna sonradan girerek yaptığı etki bence 11 başlaması ile ortaya koyduğu performanstan daha iyi görünüyor. podolski sola geçip sağa sinan gümüş atılabilir veya (her ne kadar oranın oyuncusu olmadığını düşünsem de)sola emre çolak sağa podoski denenebilir. hatta ve hatta geçen bir röportajında hamza hoca, koray günter'e şans veremediği için çok üzgün olduğunu söylemişti. koray veya performansını düzeltmek isteyen semih kaya için de bir fırsat olabilir bu maç. ancak ben tandemdeki 2'linin değişmeyeceğini düşünüyorum hatta muslera ile birlikte o 2'linin oynama düzeni kesin gibi.

    kısacası sezon başından sonra ilk defa bir maçta hangi oyuncular ve hangi düzen ile oynayacağımızı çok merak ediyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın