resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 769
    kendisinin nasıl bir hakem hatta nasıl bir fenerbahçe yanlısı olduğunu anlamanız için özellikle şu entry'yi okumanızı rica ediyorum; #1785021

    insan korktuğu başını gelirmiş ya; ben de kendisinin 25 ekim 2015 fenerbahçe galatasaray maçının hakemi olduğunu duyunca "allah" demiştim. nitekim yanıltmadı. yapması gereken her şeyi yaptı.

    1- chedjou'ya gösterdiği skandal sarı kart: alakası bile yok, nani'nin büyük numarası. hem defanstaki en iyi oyuncuyu pasif hale getirdi hem de fenerbahçe lehine çok kritik bir pozisyon hazırladı.
    2- sneijder'in josef de souza ve mehmet topal isimli iki futbol katili tip tarafından biçilmesine göz yumdu.
    3- josef de souza'yı oyundan atmadı. atamadı.
    4- mehmet topal'ı gösterdiği sarı karttan sonra bir kere bile uyarmadı; düdük sonrası top sürme, 6 pasta muslera'yı engelleme, tam galatasaray atağa çıkacakken bilal'e kritik faul. hepsini es geçti.

    "bu kısma özellikle dikkat"

    5- gol öncesi sabri'nin elle oynamasına yan hakemin bayrak kaldırmasına rağmen oyunu devam ettirmesi ve o topun dönüp dolaşıp gol olması. zira bayrağı gören selçuk gelişigüzel topu volkan'a atıyor. volkan da o sırada hemen oyunu başlatıyor. ligtv'de özette tekrar izleyebilirsiniz.

    6- ba denilen avarelin burak yılmaz'a tekme atması.
    7- maç 1-1 olduktan sonra sinan gümüş'ün bir pozisyonuna el çalması. top çocuğun bir anda önüne düştü ve elle oynamak gibi zerre bir düşüncesi yok. çok kritik bir pozisyondu, resmen yarattı. allah korudu.
    8- meireles denilen yüzyılın kolpasının kendisini tıpkı antalyaspor maçındaki diegogibi atmasına rağmen sarı kart göstermemesi. 90+4 olması neyi değiştirir kardeşim? maç hala oynanıyor. göstereceksin o kartı!

    keşke 10. dakikada bir kırmızı verseydi de maçı düzgün yönetseydi. resmen acı çektirerek doğradı galatasaray'ı. bu resmen futbol cinayetidir. tüm bu olanlardan sonra yönetim, bu futbol katiline gerekli yaptırımların uygulanması için seferber olmazsa galatasaray'ı daha çok doğrarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın