• 401
    fener'in ustune giderek baslamamak olmasi gerekendi cunku rakibin bekleri ve kanat oyunculari suratli sekilde ileri cikip tehlikeli olan oyuncular. yedigimiz ofsayt golde, carole'un de sakatlanarak rakibini takip edememesi tam ileri cikmaya baslamisken skorda geriye dusmemize sebep oldu. ikinci yari yine oyun bizim kontrolumuzdeydi ama pozisyona giremiyorduk ki hicbir sey ama hicbir sey yapmayan umut bulut cikip burak yilmaz girince ilerde daha etkili olduk ve tamamen fenerbahce yari sahasinda oynanan bir ikinci yari izledik. fenerbahce ani kontralarla gelmekten baska birsey yapmiyordu. beklenen gol surpriz sekilde olcan adin'in kafa goluyle geldi ancak bu olcan adin'in ilk olumlu hareketi degildi. markovic gibi suratiyle meshur bir adamin bile yanindan atip gecebilen, arkasina adam kacirmadigi gibi ileride de oldukca iyi isler yapan olcan adin, gole de imzasini atip armasini opunce balli kaymak oldu. golden sonra kalan kisa surede gole yakin taraf yine galatasaray'di ancak girdigimiz bir kac pozisyondan sonuc cikmadi.

    hakem firat aydinus... yaziklar olsun! volkan demirel butun mac zaman gecirdi ama uyari bile almadi ancak daha muslera ilk agir hareketlerinde sari karti goru verdi. fenerbahce'nin attigi golun bariz ofsayt olmasindan tut da, galatasarayli oyunculara cikardigi rahat kartlara, sneijder'e yapilan acimasiz faulleri es gecmesine kadar maci fenerbahce lehine yonetti ama organizasyon ve kondisyon olarak bitik olan fenerbahce bunlari degerlendirebilecek bir takim asla degil.

    sozun ozu; adam gibi bir santraforumuz ve melo gibi oyunu iki yonlu ve tempolu oynayabilen bir ortasahamiz olsaydi maci hakeme de ragmen rahatlikla kazanabilirdik. herseye ragmen aziz yildirim'in insallahi falan yok yenip gonderecegiz laflari, arabasini satip fenerbahce'ye basanin arabasi ve tribunlerin fenerle kimse basa cikamaz haykirislari bir yerelere guzelce sokusturuluverdi sonuc beraberlik de olsa.

    arena'da gorusmek uzere!
App Store'dan indirin Google Play'den alın