• 223
    başladığı dakikadan beri yani reklamlar haricinde yaklaşık bir saatten beri izlediğim ve aleni bir şekilde çoğunlukla galatasaray düşmanlığı üzerine bir yayıncılık yapan program. bakın bu akşamki kayserispor - fenerbahçe karşılaşmasındaki furkan-volkan pozisyonu için hiçbir yorum yapmıyorum. karttır veya değildir önemli değil. galatasaray için volkan yokken kadıköy'de fener'i yenmek gibi basitlikte bir olayın başarı sayılacağını düşünmüyorum. ama bu pozisyonda furkan'ın hareketi için "bir yerlerden talimat almış" gibi bir yorumda bulunmak ciddi anlamda galatasaray düşmanlığıdır. çünkü bu cümlenin alt metninde önümüzdeki hafta oynanacak fenerbahçe-galatasaray derbisinin yattığı açıktır. dolayısıyla tırnak içinde bahsettiğim malum cümlenin gizli öznesi de galatasaray'dır.

    ikinci olarak dursun özbek'in twitter'da çokca dalga geçilen smokinkli fotosunun şükrü saraçoğlu'na montajlanmasını yine galatasaray'a yapılan bir hakaret olarak yorumluyorum. bakın birileri benim kulübümün başkanını sevmeyebilir ve sevmediği yönünü dillendirerek ona zarar vermeye çalışabilir. buna bile varım. çünkü galatasaray başkanı kulününün felsefesini özümseyebilmişse, bi kaç medya maymunu onu sarsamaz bile. başkanımı ben de sevmeyebilirim ama bunu twitter'da vs. dillendirirsem böyle maymunlara koz vermiş olurum. bu zekadaki insanların eline bu fotoğraf mevzusuyla kozu biz vererek onu komik duruma düşürdük. ve komik duruma düşürülmüş bir galatasaray başkanının fotoğrafı, ezeli rakip fenerbahçe'nin stadı şükrü saraçoğlu'na montajlanınca ortaya çok başka anlamlar çıkıyor. ve bunun adı net bir şekilde galatasaray düşmanlığıdır arkadaşlar.

    burdan renkdaşlarıma şunu söylemek istiyorum; hayat sıkıcı ve yorucu. eğlenmek için hepimiz bu programı izliyoruz. ama lütfen onların kim olduklarını ve neye hizmet ettiklerini unutmayın. sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın