• 1
    aziz'in fenerbahceye yari fiyatina(!) villa satmasi ama kimsenin o villalarda kalmak istememesi durumu buna ornektir.

    --- alinti ---

    milleniumu isteyen yok!

    başkan aziz yıldırım tarafından yabancı oyunculara lojman olması için yaptırılan milleniumvillaları boş kaldı. daum ve futbolcular konutları şehre uzak olması nedeniylegeri çevirdiler fenerbahçe başkanı aziz yıldırım’ın kulübe sattığı tartışmalı millenium villaları bu kez de futbolculardan veto yedi.

    yabancılara lojman olması amacıyla başkan yıldırım’ın firmasından kulübe alınan teknolojik villaları, oyuncular şehir merkezine uzak olduğu için tercih etmiyor. güiza, cristian ile vederson dışında hiçbir futbolcu villaları kullanmazken, teknik direktör christoph daum da, formula pistine çok yakın olan bu lüks villalar yerine boğazda oturmayı seçti.

    güiza’nın halen oturduğu villadan çıkmak için çaba harcadığı, kulüp doktoru ve yardımcı antrenörlerin de, ispanyol golcünün komşuları olduğu öğrenildi. dos santos’un ise villaları beğenmeyip, acarkent’e yerleştiği belirtildi.

    fenerbahçe yüksek divan kurulu toplantıları ile genel kurulu’nda bir kaç kez tartışma konusu olan millenium villaları’ndan 8 adeti kulübe satılmış ve başkan yıldırım bu konutları kulübe yarı fiyatına verdiğini ifade etmişti. yıldırım her yıl binlerce dolar kira ödemeleri yüzünden bu villaları kulübe kazandırdıklarını da dile getirmişti.

    fenerbahçe’nin diğer yabancı futbolcularından roberto carlos ve alex, beykoz’daki acarkent’te, lugano ise kalamış’ta oturuyor. oyuncular bu tercihlerini çocuklarının eğitimini ileri sürerek açıklıyor.

    --- alinti ---

    kaynak: fenerbahce medyasi
App Store'dan indirin Google Play'den alın