• 22
    kusura bakmayin ama selcuk inanin ne kadar buyuk bir oyuncu olduğunu bize gösteren goldur. letonya maçıyla basliyor aslinda film. inanilmaz baski altindaki bir takim, kontrolden cikan sinirler, mantik çerçevesinden cikan ve tamamen spontane gol icin yuklenen bir takim ve muhtemelen her hucresi titreyen oyuncular vardi sahada.

    kimsenin yapamadigini dakika +80iken selcuk yapmis ve uzaktan bir golle bizi sampiyonada tutmustu. sonraki golu ise daha da kritik. golu kacirsa ulkede tefe konulacagini bildigi bir penaltinin basina geçiyordu çekler karsisinda. ve ters kose yapiyordu. bana kalirsa o golde topun basina geçmek izlanda macinda topa vurmaya cesaret etmekten daha zordu. cunku %100 gol sansi olan birsey penalti ve %100 atman bekleniyor. selcuk bunun da altindan kalkmayi basardi. ve uclemenin son halkasi da konyada geldi. izlandaya 89. dakikada oyle bir koydu ki... aslinda selcuk icin uzak sayilabilcek bir noktaydi. canere birakir mi ki diye bile dusunmustum. ama selcuk oyle bir vurdu ki topu doksana cakti.

    şimdi bok gibi oyuncu, leş gibi oynuyor yorumlarini goruyoruz hala. ama bunu diyenler futbolu sadece tvde izliyorlar sanirim. halisaha macinda bile penalti atarken kendi capimizda heyecanlaniyoruz bazen. selçuk ise son dort ölüm kalim macinda uc tane altin gol atti. hele son ikisine vurmak için buz gibi bir sinirsel yapi lazim. ayagi zerre titremeden o golleri atmak her babayigidin harci degil. iste selcuktan önceki ornegi goruyorsunuz. o da beckham. evet selcuk belki beckham ayarinda degil ama o gömdüğünüz yorumların hicbirini hak etmiyor. selçuk sizin dediginiz gibi leş gibi bir topçu degil, cok büyük bir topcu.

    formsuz gunleri olur, kotu oynadigi gunleri olur. hakan sukurun de oldu zamaninda boyle gunleri. ama selcuk buyuk topçu. 100 futbolcudan 99unun daga tasa vuracagi o frikiği doksana takacak kadar sogukkanli ve yetenekli oldugu için buyuk topcu.

    bunu gozden kacirmayin. oyle buradan yorum yazmaya benzemiyor 30 metreden doksana yazmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın