• 106
    --- alinti ---
    galatasaray bayan basketbol takımı fransa'da

    galatasaray bayan basketbol takımı 5 eylül cumartesi günü rodez’de yapılacak turnuvaya katılmak için fransa’ya uçtu. galatasaray, bu turnuva dışında fransa’da özel maçlar da yapacak.

    fransa’da gerçekleşecek özel maçlar ve turnuva hakkında değerlendirmeler yapan galatasaray bayan basketbol takımı genel menajeri mihriban oğuz, bu turnuvayı uzun bir zaman önce planladıklarını, amerikalı oyuncuların turnuvaya katılamayacaklarını zaten bildiklerini ancak, iki avrupalı oyuncunun katılım sağlayacağını düşündüklerini belirtti. konuya açıklık getiren oğuz, “yelena halen wnba takımları ile antrenmanlar yaparak çalışmalarını amerika’da sürdürüyor. ivana ise, üst bacak kas grubunda tespit edilen zayıflıktan ötürü istanbul’da kalıp çalışmalarına devam edecek. yaz boyunca 7 genç takım oyuncumuz a takım ile antrenmanlara çıktı. bu oyunculardan dilara ve gizem bu sezon a takım kadrosunda yer alacaklar. işıl, şu ana kadar geçen zamanda kas kuvvetini oldukça artırdı ve koşmaya başladı. turnuvalarda takım ile birlikte olacak ancak, kendi özel programını uygulayıp maçlarda yer almayacak. fransa ligi 3 hafta sonra başlayacağından rakiplerimiz muhtemelen bizden daha hazır olacaklardır. ancak yine de bu sürecin bizim için çok faydalı bir kamp dönemi olacağı kanaatindeyim” diye konuştu.

    kafile:

    mihriban oğuz
    müge erdem
    zafer kalaycıoğlu
    hakan acer
    emre vatansever
    zerrin hatacıkoğlu
    hasan bulat

    işıl alben
    dilara kaya
    gizem başaran
    tuğba palazoğlu
    esra şencebe
    bahar çağlar
    yasemen saylar
    yasemin horasan
    nilay yiğit

    turnuva programı:
    5 eylül
    11:00 - 12:30 antrenman
    19:00 touluse – tarbes
    21:00 bourges – galatasaray
    6 eylül
    14:00 3.’lük maçı
    16:00 final

    tarbes’ta yapılacak özel maçlar:
    8 eylül 20:00 tarbes - galatasaray
    9 eylül 20:00 basket landes - galatasaray

    galatasaray son olarak 10 eylül’de touluse’a geçerek saat 20:30’da touluse ile karşılaşacak ve 11 eylül’de istanbul’a dönecek.
    --- alinti ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın