• 47
    başına ne geliyorsa bill kenwright efendi sebebiyle gelmekte olan, aslında biraz gözünü karartsa ve potansiyelli / kaliteli adamlarının yanına çok değil 3-5 transfer yapsa premier lig'de kafaya oynayabilecek liverpool şehri'nin mavili takımı.

    yıllardır premier lig'deler, yıllardır orta üst sıralarda ligi bitiriyorlar ama gel gör herifin gözünü nasıl para bürümüşse harcamıyor adam. stad falan diyorlardı, ondan da vazgeçtiler. stad için para biriktirmek gerekiyorsa yapmasın ama madem kendi stadında kalıyorsun o zaman zaten kurulu omurganın yanına al 3-5 adam, hem gelirini arttır, hem başarı kazan. ama yok; tam bir dursun özbek adam.

    tim howard. 4357 yaşında ve amerikan iç savaşında görev almasına rağmen oynadığı sürece fena bir kaleci değil. piyasada daha iyileri var mı? evet, ama almadın hadi.

    sol bek: leighton baines ve genç yetenek brendan galloway var. maçları izlediniz mi bilmiyorum ama leighton baines yokken esası stoper olan galloway resmen denayer performansı ile oynuyor.

    stoper: phil jagielka (ki yaş ve mevkiine göre hızı çok iyi) ve john stones gibi iki adam var. stones daha bebe. tyias browning ile yedekledin, izlediğim maçlarda tecrübesiz ama olabilecek bir adam gibi duruyor. öte yandan bu adamların yanına aldığın adam funes mori. bizim ligde oynayanın kuzeni, premier lig alt sıralar için fena adam değil ama bi tık üstte bir adam olsa kafan rahat olmaz mıydı birader?

    sağ bek: bu sene everton'ın her maçını izlemiş biri olarak söylüyorum ki kendisine karşı büyük sempatime rağmen nathaniel clyne'dan da, milan sonrası kariyerinde parlayıp manu'ya gelen darmian'dan da, oldum olası beğendiğim ve bu sene çok başarılı top oynayan (manu maçında kk golü saymazsak) kyle walker'dan da iyi seamus coleman var. inanılmaz beğeniyorum herifin oyununu. hadi burada browning de oynuyor, hibbert dede de kadronda diye lanet gitsin buraya da adam almadın.

    orta sahada gareth barry ve underrated adamlar sıralamasında di maria ile kıyaslanabilecek james mccarthy'i genç ledson ile desteklemene saygı duyuyorum ama buraya gidip tom cleverley alınmamalı bill. barry yaşlandı artık, buraya ilk 11 ayarında bir adam al lan allahsız! besic var diyeceksin ama garibim sürekli sakat.

    amc konusuna değinmiyorum zira ross barkley denen bebe ve steven naismith son derece başarılılar.

    forvetine de 40 yılda bir doğru iş yapıp lukaku'yu aldın.

    eksikleri gördün mü? takımda kanat yok amk. mirallas'ın nerede olduğunu kimse bilmiyor, deulofeu izlediğim maçlarda bir bruma havası yakalamış durumda. mcgeady bu saatten sonra ancak aksarayda esnaf dövebilecek bir irlandalı haline geldi. lennon var ama maça girerken çocuğun anasını mi skyorlar ne yapıyorlar öyle bir ifade suratında sürekli. buraya iki tane kalburüstü kanat koysan, lukakudan alacağın verim neticesinde jose gidip zaten arasının açık olduğu eva carneiro'yu şeeder.

    diğer forvetin aruna kone. gerçekten lukaku'nun yedeği 2013 yılından bu yana 26 maçta oynamış ve sadece 3 gol atmış 31 yaşındaki kone olmamalı.

    pienaar, osman, kone, mcgeady, hibbert, funes mori hatta mirallas'ı salla, 2 tane kanat bir tane forvet al, bak şampiyonlar ligi gelmezse gel benden hesap sor.

    edit: stark sağolsun, 350 yıllık hibbert'ı hilbert yapmışız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın