• 366
    içlerinden birisiyle yazın karşılaşmıştım. (bkz: trabzonspor/#1791069)

    bence bu adamların ve o şehrin temel sorunu bu. trabzon'u türkiye'nin en güzel şehri, trabzonspor'u da en büyük kulübü sanıyorlar. şehrin girişine "trabzonspor türkiye'nin 4. büyük kulübüdür, ayrıca en güzel şehir değildir" yazısı falan asılmalı. bir şekilde o insanlara 4. büyük oldukları kabul ettirilmeli. evet belki şike davasında haklılar ancak bu işi "trabzonspor türkiye'nin en büyük kulübüdür, bizle uğraşanın canı yanar, bize her yer trabzon" gibi saçma sapan söylemlerle ve saçma sapan kişilerle yürütmeye çalıştılar. olmayacağı belliydi ve olmadı.

    son yıllarda her trabzon deplasmanında futbolcularımıza yapılmadık şey kalmıyor. ama istanbul'da durum çok farklı. arena'da trabzonspor formasıyla maça gelen (kuzey alt dahil olmak üzere) bir sürü insan gördüm. bir tanesi atkı falan açmıştı (isteyen olursa fotoğrafı bulurum). florya'daki şampiyonluk kutlamalarında trabzonspor formalı bir kaç kişi vardı. çok ilginçtir bizim delikanlılardan kimse de çıkıp "çıkar o formayı birader" demedi. yazık. halbuki bir kişinin, istiklal'in göbeğinde beşiktaş forması ile geziyor diye ağzına ağzına vurmuştu 10-15 kişi.

    -trabzonspor'u destekliyorum.
    -sebep?
    -kardeş takım.
    -sebep sebep?
    -düşmanım düşmanı dostumdur. haklı davalarında trabzonspor'un yanındayız.

    kardeş mi? açın izleyin bakalım son 4-5 yılda trabzon deplasmanlarında edilmedik küfür kalmış mı? kardeş kardeşe böyle yapar mı? benim için fenerbahçe ve beşiktaş ne kadar kardeş ise trabzonspor da o kadar kardeştir.

    trabzonspor'a hiç hak etmedikleri halde yıllardır bu kadar destek olundu bilmem ne. peki delikanlı gibi söylesin o trabzonspor'u kardeş takım ilan edenler. trabzonspor şike yapmış ve fenerbahçe mağdur olmuş olsaydı, trabzonspor'a karşı fenerbahçe'ye böyle muamele yapacak mıydınız? derbi maçında "2010-2011 sezon şampiyonu fenerbahçe, hoş geldiniz" pankartı açılacak mıydı? tabi ki açılmayacaktı. hatta buralarda cemaat trabzonspor'a kumpas kurdu" diye söylenenler olurdu. ve o pankartta yine "2010-2011 şampiyonu trabzonspor" yazardı.

    yani demem o ki biz galatasaray'ız. bizim 8. bitirdiğimiz sezonda isterse osmanlıspor şampiyon olsun. benim hiç umurumda değil açıkçası. trabzonspor taraftarına da tavsiyem önce basiretli olsunlar. bizim futbolcularla bireysel uğraştıkları kadar fenerbahçeli futbolcularla bireysel uğraşsınlar. belki yıllar sonra bu sezon fenerbahçe'ye 1 (bir) gol atabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın