resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 355
    kaynak: amkspor

    --- alıntı ---

    ocak ayına kadar galatasaray'ın resmi maçlarında forma giyemeyecek olan grosskreutz, yunanistan'daki hazırlık maçı için sabırsızlanıyor.
    galatasaray’ın alman oyuncusu kevin grosskreutz, öğlen saatlerinde florya metin oktay tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından gstv’ye açıklamalarda bulundu.
    sarı-kırmızılı formayı ilk kez panthrakikos ile oynanacak olan hazırlık maçında giyecek grosskreutz maçı iple çektiğini belirtti. ailesinin de bugünkü antrenmanı tesislerde izlediğini belirten alman futbolcunun sözleri şöyle;
    “çok iyi hissediyorum. takım arkadaşlarım ve hocalarım bana çok yardımcı oluyor. arkadaşlığımız çok iyi. iyi durumdayım ve ocak ayını bekliyorum. kendimi iyi ve fit hissediyorum. takımımızda çok iyi ve kaliteli oyuncular. onlarla birlikte oynamak çok büyük bir keyif. her şey çok iyi.”
    “formayi giyeceğim için heyecanliyim”
    “panthrakikos maçında oynayabileceğim için çok mutluyum. hazırlık maçı da olsa, galatasaray forması giyeceğim için heyecanlıyım. yunanistan’daki maçı iple çekiyorum. takımımız kazandığı zaman çok mutlu oluyorum. ama sahada olup arkadaşlarıma yardım etmeyi çok istiyorum. o zaman kendimi daha iyi hissedeceğim.”

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın