• 15
    ---------volkan b.---------

    şener-serdar-hakan-caner

    --------selçuk---ozan--------

    hakan-----oğuzhan-----arda

    ------------umut-------------

    ilk onbirini bekliyorum fatih terim'den. yani hollanda'yı yenen ilk onbiri bozmadan sadece sakat burak yerine umut bulut'u oynatarak. çünkü bu ilk onbirin hemen hepsi formda sayılır, caner,şener ve ozan dışında, beklerin alternatifi de yok*zaten umut'tan ilk önce gol beklediğini de zannetmiyorum. bu teknik ve topla oynamayı seven oyuncularla oyunu tutup, umut'un savunmayı yıpratmasını bekleyerek duran toplar, uzaktan şutlarla ya da kanatlardan driplingle içeri girerek gol arayacaktır. yenik duruma düşülmesi halinde oyuna sırasıyla gökhan töre ve cenk tosun girer.

    arda'yı, hakan'ı falan düşününce daha hiç turnuva görmemiş diğer oyuncuları düşününce içim bir acayip oluyor. sonra fatih terim, demirören ve uşağı oldukları kişiler gelince soğuyorum. aslında kuralar ilk çekildiğinde ve maçlar ilk oynandığı dönemde kesin çıkmaması taraftarıydım ama şimdi bir tarafım euro 2016'da bu çocukları izlemek de istiyor. diyorum "bu forma bu takım kimseye ait değil, kişileri önemseme, türk milli takımına nasıl küsersin", diğer tarafım nefretle bakıyor. ne bileyim ya belki 1 kasım'dan sonra bir şeyler değişir de bu turnuvayı başka gözlerle izleriz.

    iddaa'da tuttuğu takımın rakibine bahis yapan adam gibiyim, her sonuçta da kendimi mutlu hissettirecek bir şey var ama asla çok mutlu olmayacağım ki ben tuttuğum takımın maçında asla rakibe oynamam.

    ama ahımız var hoca... unutmadık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın