• 26
    bir süredir beğeniyle takip ediyorken, son bir kaç gündür fenerbahçe adına borazanlık yapması hasebiyle sempatimi kaybetmiş radyo kuruluşu.

    sebebi şu ki, şike davası ile alakalı yayınların üçüne denk geldim ve her birinde şike davasının başından bu yana fenerbahçe'nin avukatlığını yapan, her gittiği mahkemede dava öncesi boru boru konuşup sonunda babayı alan emin özkurt denen şahsı telefona bağlamaktadırlar.

    tarafsız yayın yaptığını iddia eden bu kuruluş, mevzu bahis avukatı yayına alarak fenerbahçe'nin ve de aziz yıldırım'ın suçsuz olduğu konusunda ve aklanmaları gerektiği yönünde inanılmaz bir algı çalışması yapmaktadır. algı çalışmasını geçtim bildiğin dezenformasyonun dibine vuruyorlar kaç gündür.

    bu dezenformasyonların en önemlisi; tapelerin sportif yargı hukukunda nasıl elde edildiğinin herhangi bir öneminin olmadığının üzerinde değil de tapelerin yasadışı yollarla elde edildiği üzerinde durmalarıdır. akılları sıra yasadışı elde edilen delillerin sportif yargı hukukunda da geçersiz sayılacağı yönünde algı yaratmaya çalışıyorlar.

    daha da komiği bu davayı ergenekon ve balyoz davası ile bir tutmaları. bunu yapıyorlar fakat ergenekon ve balyoz davalarında sanıkların bu delilleri kabul etmedikleri fakat şike davasında sanıkların delilleri kabul ettiklerinin bahsi bile geçmiyor.

    dostum şimdi madem tarafsız yayın yaptığını iddia ediyorsun, fb avukatını bağladıktan sonra davanın müdahili trabzonspor'a yakın bir avukatı ya da bilirkişiyi de telefona bağla da tarafsızlığınıza inanalım.

    fırsat bulsam telefonla bağlanıp bunları teker teker söyleyeceğim fakat aradığımda bir türlü düşüremiyorum hatlarını. denemelerim devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın