resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1268
    itiraf etmeliyim ki kendisinin transferini yanlış bulanlardan birisiydim. hiç umutlu olduğum bir oyuncu değildi. lakin 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında sergilediği performansın hakkını da vermek lazım. şampiyonluğa ciddi katkıda bulundu.

    bu sezon ise şu ana kadar klasik türk topçusu hastalığına yakalanmış bir halde görüyorum kendisini. takımda yetenekli oyuncu (çalım atıp adam eksiltebilen oyuncu) eksikliğinin farkında olarak, kendisini olduğundan fazla görerek tabir-i caizse havalanmış. fazla bencil oynamakta ve birçok pozisyonda topu ezmekte ve atakların heba olmasına neden olmaktadır. özellikle son maçta bunu çok yaptı. (bkz: 3 ekim 2015 istanbul başakşehir galatasaray maçı)

    belki ben yanılıyorum ama yasin benim gözümde hiçbir zaman ideal galatasaray kadrosunda yer almadı. ama gel gör ki şartlar utansın. koca galatasaray futbol takımında şu anki kadroda adam gibi bir kanat oyuncusu bulunmamakta ve böyle olunca da yasin kendini olduğundan fazla önemli görüp, lüzumsuz işlere girişmekte. lafın gelişi şartlar utansın dedim ama aslında utanması gerekenler farklı; onlar bu sıralar galatasaray'ı yönetmekle meşgullar. daha doğrusu yönetmeye çalışmakla ve bunu yüzlerine gözlerine bulaştırmakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın