• 1
    asıl başlık karakter sınırına takıldığı için bu şekilde açılmış olan başlıktır. (bkz: galatasaray spor kulübü başkanları ile osmanlı padişahları arasındaki benzerlikler )

    * osmanlı imparatorluğu 34. padişahı olan ii. abdülhamid osmanlı devleti'nin gelişmesinde büyük rol oynamıştır. 31 mart vakası sonrası tahttan indirilmiştir.

    * galatasaray spor kulübü 34. başkanı olan ünal aysal galatasaray'ın sportif anlamda gelişmesinde büyük rol oynamıştır. divan kurulu'ndaki şahıslar tarafından rahat bırakılmayıp başkanlık koltuğundan baskıcı politikalar yüzünden indirilmiştir. *

    * osmanlı imparatorluğu 36. padişahı olan vahidettin osmanlı devletinin çökmesi ve devletin tamamen yok olmasında rol oynamıştır.

    * galatasaray spor kulübü 36. başkanı olan dursun özbek gerek avrupa'da gerek türkiye süper ligi'nde başkanı olduğu takım hem otoriteler hem de taraftarlar tarafından rahatsızlık vermekte ve takımdaki en önemli oyuncuları satıp takımı küçültmeye doğru itmektedir.

    evet biraz saçma gibi gelecek sizlere ama sadece böyle bir benzerlik var. osmanlı imparatorluğu 36. padişahtan sonra çok yeni bir yapılanmaya gitti ve tamamen demokrasinin yer aldığı yeni bir rejime geçti. belki galatasaray'da da böyle bir rejim olur ve liselilerin yönettiği değil gerçekten galatasaray'ı düşünen ve daima gelişmesini isteyenlerin eline geçer bu kulüp bir gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın