resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 314
    eğer şöyle bol gollü bir galibiyet aldı ise galatasaray'ım, oyundan memnun kalmışsam ve de evdeysem ilk işim rıdvan'ı açmak olur. yanında çekirdek/kuruyemiş yemek şarttır yalnız, çay/kola da varsa benden iyisi yok. eveeet rıdvan hoca başlar bizim takımdaki eksiklikleri saymaya, ama hakkını yemeyelim iyi şeyleri de söyler, yine de eleştirileri dinlerken ağza fındık/fıstık atmak çok zevklidir. rıdvan hocanın sevdiğim yanı çirkefleşmez, saman altından iğneler, ama biz biliriz asıl niyetini ve güler geçeriz.
    kendisinin diğer izlenmesi gereken zaman ise fenerbahçe'nin bok gibi oynadığı ve yenildiği maçlar sonrasıdır. dikkatinizi çekerim eğer kendisinin üzgün halini yakalamak istiyorsanız bu ikisinin bir araya gelmesi şarttır. sadece kötü oynadı ve kazandıysa, zaten takımı iyi gösterir. takım iyi oynayıp kaybetti ise zaten avutur kendini. ama üzgün/sinirli hali tadından yenmez, bu anları yakalamak gerekir.

    izlenmemesi gereken zamanlar:
    1) fener'in iyi oynayıp kazandığı günler
    2) galatasaray'ın kaybettiği günler ( iyi kötü oynamamız fark etmez, yenildiysek lafları sokar, zaten canımız da sıkkın olur, rıdvan hoca çekilmez bunun üstüne)

    bir de kendisinin gaz halini izlemek çok zevklidir, bunun için de maç yorumcusu olması gerekir. milli takımın çek cumhuriyeti maçında volkan kırmızı kart gördüğünde ve de oyuncu değişikliği hakkımızın bittiği kafasına dank ettiğindeki hali aklıma geldikçe gülümsetir beni. gerçi o esnada benim de kendisinden farkım yoktu ya, neyse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın