resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 484
    ben bu denayer'i stopere çekme hevesini anlamıyorum. yazarlarımızın çoğuna göre en iyi stoper ceju. bu yüzden ceju ve denayer tandemi yazılıyor. ceju'nun nasıl döneceği belli değil. stoper denayer'i tam tanımıyoruz ama zannediyorum ilk hamle görevini alıyor. tabi bilemiyorum iki tane aynı özellikli stoper yan yana oluyor yani. bunun dışında ligin en formda stoperi hakan'ı dışarıya atıyoruz. (semih'inde gayet formda ve hakan'la uyumlu şu an için.) nacizane görüşüm şu hakan'ı kesmek çok büyük hata.

    denayer için defansif yatkınlığı yüksek bekimiz diyoruz. bu arada nokta atışı transfer. zira sağ bek oynayan bir stoper arıyoruz dedik ve adam cuk oturdu. her neyse. adam kaliteli belli. peki kalitesi varken ve stoper sakatken niye bu kadar atlet kaliteli bir oyuncuyu bek oynatıyoruz. demek ki mevcut şartlarda takım sabri yi kaldırmıyor. ben hep sıkıntının orta ikilide değil ön dörtlüde olduğunu savundum. kanatlar ile 4lü orta saha olmadan bence bu iş olmaz. ama ona rağmen göbek oyuncularımızın oynayabilmesi için iki bekimizin atletik olması önemli.

    ortaya hangi ikiliyi yazarsanız yazın alex ve sabri'yle oynaması çok zor. ama carole ve denayer ile oynaması çok daha kolay.

    edit: şunu da söylemem gerek bana klop'un tezi çok mantıklı geliyor. spor bilen futbol bilen insanlarla konuştukça daha da katılıyorum. bir stoperin bek oynaması tempo olarak katkı veriyor. denayer bunun faydasını görecektir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın