resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 460
    hakan balta an itibariyle prime dönemini yaşadığından ve diğer stoper şecu başgan olduğundan alışık yeri olmasa da kendisini sağ bek olarak görmeyi istediğim futbolcudur.

    ayrıca city için sağ bek veya stoper oynaması arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. zaten city'nin stoper hattında kompany, otamendi, mangala gibi isimler var. kompany 3-4, diğerleri 7-8 sene net oynar. bu adam eğer sağ bek pozisyonuna alışırsa city kendisi geri döndüğünde hali hazırda 30+ olan zabaleta ve sagna ikilisi yerine net monte edebileceği bir sağ bek kazanmış olacaktır. yine denayer açısından bakarsak, iyi bir sağ beke evrilmesi halinde city'nin yanı sıra, verthongen, alderweireld, kompany, vermaelen (sürekli sakat biliyorum), lombaerts ve boyata gibi isimler ile mücadele etmektense, milli takımın değişilmez sağ beki olacaktır. biz de bu süre içerisinde sabri'yi izlemekten kurtulmuş olacağız.

    özetle kendisinin sağ beke alışması, ingilizce tabir ile win win, hatta win (biz) win (jason) win (city) win (bel) olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın