resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 414
    sanırım birçok yazarda olduğu gibi beni de "sağ bek mi stoper mi oynasa acaba?" ikilemine sokan atletik oyuncu. sağ bek oynadığı atletico ve trabzon maçlarında özellikle defansif anlamda gayet iyi bir performans gösterdi. ileri çıkışlarda da önünde oynayan adama iyi opsiyonlar sağladı diye düşünüyorum. sabriyi on birden kesecek her hamle de kayıtsız şartsız kabul zaten. buraya kadar tamam ama bu adamın orijinal mevkiisi stoper. geçen sene 40 küsür maç oynamış stoperde. bi de açıklaması var "benim için stoper oynamak daha iyi" diye. böyle olunca da oyuncudan alacağın verimi direkt düşürüyormuşsun gibi geliyor bana.

    şöyle bi bakalım.

    sağ bek yerine stoper oynarsa:
    sevdiği, asıl mevkiisinde oynayacak. chedjou ile birlikte geriden oyun kurmada fayda sağlayacak. atletik yapısı ve kesiciliğiyle defans hattını önde kurabilecek ve takıma orta saha ikilisinde melo tarzı oyuncu ihtiyacını daha az hissettirecek. (+ yanlar)
    chedjou hakan denayer 3lüsünden hangi ikisi oynarsa, kesik yiyene yazık olacak ve en önemlisi sağ bekte sabriye muhtaç kalacağız. (- yanlar)

    ah be hamza hocam, aşağı sakal yukarı bıyık. şu kadro planlamasını iyi oturtabilseydik böyle sorularla hiç uğraşmayacaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın