resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 410
    izledikçe kahrolduğum stoper. müthiş bir potansiyeli var. ya ne yazılabilir ki hakkında? daha 20 yaşında ama çok güçlü ve kalıplı. kalıbının ve gücünün yanında yavaş sayılmaz da. futbol zekası? top class seviyede futbol zekası var bu çocuğun inanın hiç abartmıyorum. nerede nasıl bir altyapıda yetiştirilmiş bilmiyorum ama canavar gibi bir şey ortaya çıkmış. kendisi hakkında tek hayalim city'nin onu silme ihtimalleri... belki silmişlerdir ve mesela her sene böyle sağ sola kiralıyorlardır. yani belki. ama çok düşük bir ihtimal. 20 yaşındaki bir stoper yeni katıldığı takımın en zor iki maçında -atletico madrid ve şampiyonluğu hedefleyen trabzonspor deplasmanı- sahanın en iyilerinden biriyse bu çocuk gerçekten potansiyelli.
    biz brumaya falan wonderkid diyorduk, ben de bruma'yı çok seviyorum ama bruma wonderkid ise bu çocuk... aman allah bozmasın. nazar değmesin. böyle devam et rapçi saçlı çocuk.

    son olarak; "20 yaşındaki bir defans takıma ne katabilir ya ne etkisi olabilir, tecrübeli bir adam lazım defansa" diyen bana oynadığı iki maçta laflarımı yedirmiştir. sen böyle devam et, ben o lafları yemeyi sorun etmem aslan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın