resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1522
    bu sezon basarisizlikta herkesin payi var, daha da olacak gibi gorunuyor malesef. kabul edelim ki podolski de taraftarin hatasi oldu.

    2011'de gelseydi aranan kan olabilirdi belki, o zamanlar cok kosan ama is bitirmekte zorlanan bir takim vardi. taraftar yildiz istegiyle cok ciddi baski yapti transferi icin. fakat 2015'in galatasaray'inin ihtiyaci degildi, aksine yarasini daha da derinlestirecek oyuncuydu. aynen oyle de oluyor. burak'tan sikayet ettigimiz butun problemleri podolski'yle yasiyoruz- skora bagimli, takim oyununa ve savunmaya katkisi yetersiz.

    tabi ki agirlikli olarak sag kanatta oynatilmasinin etkisi bunda yuksek, ancak uyumsuzlugu sirf pozisyonuna baglamak iyimserlik malesef. yapilacak sey podolski'den nasil verim alinacagini cozmek. podolski'yi kaleye yuzu donuk oynatmak zorunda galatasaray, hem sutundan yararlanmak hem de savunma arkasina birakilacak toplar icin. seken toplari bitirmek ve asist gibi yararlari yine de olacaktir. ikinci forvet olarak oynayabilirse cok daha verimli olabilir gibi podolski.

    simdilik ise el freni malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın