resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1516
    gamsız oyuncu. maç, oyun vsr. hiçbir şey sikinde bile değil.

    yok solda oynamalıymış, yok forvet oynamalıymış, yok geçen sene hiç oynamadı eksiği var vsr. ne anlatıyosunuz kardeşim siz? adamın sikinde bile değil maç! 7 maçtır ilk 11 oynuyor, iyi oynadığı 10 dakika hatırlamıyorum. daha önce de yazdım; kötü oynuyorsa oynasın sorun yok ama formasını ıslatsın! mücadele etsin! bunu yaparsa elbet forma girer zaten ama adamın umrunda bile değil lan hiçbir şey!

    trabzonspor'un en önemli gol pozisyonunda, yani erkan'ın boş kaleye kaçırdığı pozisyonda topu kaptıran kendisidir. bu sezon kaçıncı kez oldu bu sayısını hatırlayan var mı? ayıptır ya artık!

    tıpu kaptırıyosan kaptır da kaptırdaktan sonra bari peşinden koş be kardeşim. bi' mücadele et, çırpın. alkışlayım seni ama yok. siklemiyor bile.

    bir de kendisi yüzünden yasin gibi, sneijder gibi adamlar yerlerinde oynayamıyor. sinan gümüş gibi bir adam da yedek kalıyor. burada hamza hocanın da (geçmiş haftalarda ne kadar övsem de) korkunç hataları var.

    bugün kendisinin çıkıp sinan gümüş'ün oyuna girmesinden sonra galatasaray'ın kıpırdanmaya başlaması kesinlikle tesadüf değil. maçtan önce de maç başlığında kesinlikle ilk 11 oynamaması gerekiyor diye bir entry girmiştim. ileriyi bilemiyorum ama şu aralar kesinlikle oynamaması gerekiyor.

    kesinlikle yılın en kötü transferidir. benim gibi polyanna taraftar bile bunu söylüyorsa varın gerisini siz düşünün.

    büyük hayal kırıklığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın