• 1444
    orta sahayı biraz şey edemeyiz. zaten takımın sıkıntısı bu. takım atlatico maçı heriç resmen 2'li orta saha oynuyor. 4-2-4 oynuyor bu takım. ve bu sıkıntı. bana göre 4 orta sahaya geçmeliyiz. 3'de değil.

    sabri'ye garezim yok ama çok savruk bir adam. mücadelesindeki samimiyete inansam da bu kadar savruk olmamak gerek. denayer'in de tek maçta olsa sağ bekteki performansını normal performansı olarak kabul ederek bu 11'i yaptım.

    ikinci not ise yasin'i orta sahacı olarak ikna etmemiz gerekiyor. ki bence olur. adamdaki hırs kimsede yok.

    üçüncü notumuz. semih yerine ceju ve orta sahaya da jem ve ya rodrigez olur. uyuma bakar o iş. benim için çok önemli değil.

    son not. carole'a laf edenler hakkatten ayıp ediyor.

    muslera

    denayer semih (ceju) hakan carole

    rodrigez (emre) selçuk ceju yasin

    sneijder

    x

    parantezli olanlar değişebilir. hangisi daha iyi olursa. açıkçası ben sağ kanada emre'yi koymayı isterim. çalımı var pası var ama görevini kabul etmesi gerek. yoksa oynayamaz. teknik olarak. ama rodriguez'i sağ kanat oynamışlığı olduğundan koydum oraya.

    niye sinan değil derseniz. çok iyi tanımıyorum. bunun dışında şöyle bir u21 maçlarını gözümün önüne getirdiğimde sağ açık gibi oynadığını hatırlıyorum. oysa ben olabildiğince orta saha özelliğini artırmak istiyorum. orta sahayı kabul eder mi? bence eder ama yasin'le beraber bu riske girmek istemem açıkçası.

    önede x yazdım. bana göre 3'ü de hak etmiyor. ne podolski, ne burak. umut yavrum onda da yetenek sıkıntısı var. istediğinizi koyun. hatta sinan'ın güzel hatrına o orada oynasın. podolski de burak da kesik yesin istiyorum içten içe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın