resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 433
    atletico madrid maçında emre çolak ve hakan balta gibi oyuncuların ilk 11 de orta sahada oynamasına ve hatta emre çolak'ın yerine umut bulut'un oyuna dahil olmasına ve hatta sonraki değişikliklerde de sinan gümüş ve yasin'in oyuna dahil olması ile "acaba orta sahamızın en güzel hali bu mu ki?" diye düşünüp kadroyu bir gözden geçireyim derken karşıma çıktığında "a bu da bizim takımda mıydı?" diye tepki verdiğim oyuncudur.

    kendisinin herhangi bir sakatlığıda görülmüyor. ancak ne hikmetse oyuncu sadece kupa maçında sadece ve sadece 6dk oynamış. http://www.transfermarkt.com.tr/...il/spieler/61447

    orta sahamızda yaşanan sakatlıklar ve formsuzluklar bu kadar zirve yapmışken bir oyuncu hiç şans bulamıyorsa iki şey akla gelir; birincisi ya futbolcu ile teknik direktör uyuşmazlığı vardır yada ikinci olarak oyuncu kalitesinin kadro kalitesinden fersah fersah uzak olmasıdır ki akla mantığa ikinicisi daha uygun geliyor. bir oyuncu transferinde kriter belirleyemeyen aldığı oyuncuyu kadrosunda değerlendiremeyen bir strateji ne kadar doğru olabilir? bir oyuncu sadece ekonomik diye transfer edilebilir mi? onun yerine alt yapıdan bir genç galatasaray'lı oyuncuya şans vermek neden ki,msenin aklına gelmez? diye bir çok soru aklıma geliyor. bu kadar aklıma ve mantığıma oturtrmakta zorlandığım soru arasında da jem karacan'ı unutmak sanırım normal. umarım en kısa zamanda takımımıza en azından antremanlarda katkı sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın