• 612
    havasından suyundan mıdır, başlama saatinden midir, maçlarda kollara takılan respect ve şampiyonlar ligi logo patch'inden midir, maç öncesi seramonide çalan şarkıdan mıdır, hatta kadroları, golleri, skorboard'daki skoru yazan yazı stilinden midir, yoksa hepsinin toplamından mıdır nedir bilemiyorum, bu müsabakada oynanan maçın temposu, kalitesi ve oyunun güzelliği bir başka. herhangi bir şampiyonlar ligi maçı izlerken insan kaliteli bir şey izlediğinin farkına varıyor, o maçın hangi turnuva müsabakası olduğunu bilerek izliyor.

    bunu galatasaraylı bir taraftar olarak ya da sadece galatasaray maçlarından dolayı demiyorum, mesela ingiliz, italyan veya ispanyol takımları kendi liglerinde de, şampiyonlar ligi'nde de birçok kez karşılaşıyorlar. fakat şampiyonlar ligi'nde oynanan maç ne hikmetse bir başka geçiyor. bu final olmuş, yarı final olmuş, çeyrek final hiç farketmiyor.

    bu ligde de ister sonuna kadar gidelim, isterse en farklı mağlubiyetleri alalım, sürekli galatasaray'ın olmasını istiyorum. türkiye'yi şampiyonlar ligi'nde temsil edecek bir takım varsa, o da galatasaray'dır, o olmuştur, o olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın