• 1432
    sevgili arkadaşlarım, kadrolarınıza baktım, fikirlere saygı duyuyorum, lakin dün hakan balta'nın ön libero oynaması gibi mümkün olmayan bir çok şey yazmışsınız.

    sanırım bir çoğunuz burak yılmaz tek forvet oynayamaz düşüncesi ile podolski'yi burak'ın yerine tek forvete yazmışsınız. hele hele podolski'nin şu zayıf haliyle bunu söylüyorsunuz. bu düşüncenizin yanlışlığını şöyle bir benzetme ile açıklamak istiyorum. siz şuan "antalya'da kış mevsiminde 2 kat giyinmek yetmiyor ama erzurum'un kışında ceketle sokağa çıkabiliriz" diyorsunuz.

    podolski tek forvet olarak süper kupa maçında bir ara denendi. çok kısa olduğu için onu saymayalım. bundan ayrı ligin ilk maçı olan sivas deplasmanında denendi. o maçı açıp, podolski'nin (arkasında yasin, sneijder, olcan, selçuk, bilal, varken) tek forvet oynadığı ilk yarıda, değil kaleye isabetli şutumuz, pozisyonumuz var mı bakabilirsiniz.

    bir tarafından uydurma diyen dostlarım varsa maçın 90 dakikalık linkini araştırıp bulabilirim. kısa özeti ligtv'de, istatistikleri de transfermarkt ve mackolik'te mevcut.

    trabzon maçı için bir ilk 11 de ben yapayım. http://galatasaray11.com/kadro/trabzon-maci-9139

    şöyle bir ilk 11 düşündüm şu an. maç gününe kadar neler olacağı netleşir. emre için atletico madrid karşısındaki 30 dakika ölçü olmamalı daha fazla şans verilmesi gerekiyor. zaten işi bilen yönetim sağ olsun bol seçenekli bir kadro bıraktıkları için alternatif futbolcu seçmekte oldukça zorlanıyoruz. emre'nin pas oyununa yatkın olması orta saha gücümüzü yükseltir. bu arada illa emre sol yasin sağ oynayacak diye bir şey de yok, değişebilirler. podolski madem 90 dakikayı tamamlayamıyor, onu bir de sonradan oyuna girince görelim.

    edit: drbune uyardı sağ olsun. selçuk'u unutmuşum, adam cezalı. normalde selçuk yerine bilal yazardım lakin bilal'in özel durumu var, allah rahmet eylesin tekrardan. bu yüzden orta saha rotasyonu çok zayıflıyor. o zaman emre orta sahada podolski solda oynar sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın