• 16
    tekrar merhaba.

    bankaci arkadaslarla konustuktan sonra en makul cozumun "en para" hesabi uzerinden calismak olduguna karar verdik. artik yazmasa da sozluk yazari ve bizim projemizin de icinde olan pepin en para hesabi uzerinden yapmaya karar verdik.

    defansin ablasina sarkan golcu de bu gece tshirt tasarimlarini gonderecek ve onunla beraber banka hesabini ve nasil bir isleyis dusundugumuzu yazacagim.

    bizim ilk aklimiza gelen soyleydi: 50tl'ye t-shirt, 100tl'ye t-shirt ve sozluk ve film logolu fincan gibi.
    500tl ve ustune t-shirt ve kupa hediyelerinin disinda dvd'de ve hazirlanacak web sayfasinda credit, 1000tl ve uzerinde t-shirt kupa gibi hediyelerin disinda filmin sonunda tesekkur yazisinda kisilerin ismi. 2000tl'ye hediyeler disinda produktor olarak ismin gecmesi. 5000tl ve uzerinde ise butun hediyelerin ve produktor olarak credit almanin disinda finansorluk anlasmasi.

    bahsedilen sayilara takilmayin, kabaca yazdim. t-shirt, kupa ve benzeri hediyelerin maliyetlerini net cikartinca kesin bedelleri yazacagiz.

    bunun disinda kisa sure icinde bir video cekimi gerceklestirecegiz. microsoft'un kucuk bir advertorial'i olacak, 1'er dakikalik 3 video. universitede bolumunde okuyup tecrube olsun diyenler varsa buyursun. yapilacak cok is yok, kucuk bir is ve kendimiz hepsini hallediyoruz ama beraber calismak daha eglenceli olacaktir. hicbir sey yoksa da yol ve yemeginizi karsilayabiliriz:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın