• 274
    ''zaten bizim sampiyon olmus bir kadromuz var'' sozleriyle baslanmistir sezona. sanki bayern munih, juventus'un domine ettigi gibi bir sampiyonluk kazanmistik gectigimiz sene. her maci afedersiniz bir yerimizden kan gelerek, son dakikalarda kornerlerden gelen gollerle kazanan biz degildik sanki.sokaktaki cocuktan , tribundeki yetiskine kadar bu galatasaray nereye transfer yapmali diye sorsalar, herkesin verecegi cevap ayni olurdu. ama yapilmadi. icimizden cikartiriz, dengeler onemli dediler. burak kuser dediler. turk futbolcular ezilmesin dediler.finansal fair-play dediler. halbuki eger futboldan anlayan, is bitiren yonetim olsaydi, cok buyuk paralar harcanmadan, bonservisi elinde futbolculardan bile bu eksik yerler doldururabilirdi ama yapilmadi.

    eksik yerleri doldurmadigimiz gibi transferin son gununde belkide takimin yuzde 25 %'i olan melo'yu da kaybettik. oyle bir yonetim ki 3 kulvari burak - umut ikilisi ile goturebilecegini planlamis.

    ben kendi adima mutluyum cunku artik galatasaray maclarinda deli gibi strese girmiyorum, kufur etmiyorum, daha az alkol iciyorum, sinirlerim alinmis gibi cunku bu seneden birsey olmayacagini bildigim icin bir beklenti icinde degilim. gol yedigimiz zaman, aa yine yedik gibi bir tepki veriyorum gulumseyerek. oyle bir degisim varki hakeme bile saramiyorum artik..tesekkurler benim sagligimi dusundugun icin dursun reis.
App Store'dan indirin Google Play'den alın