• 62
    madde madde maç öncesi özetimizi geçelim:

    1- herkesin can-ı gönülten takımda görmeyi arzuladığı emre çolak ve jason denayer ilk 11'de değiller... emre en formda dönemlerinde, denayer için ise basında yazılanlara bakarsak kompany'nin genç halini satın almışız... neden hocam neden?

    2- stoper kurgusu semih, hakan balta... iyi seçim denebilir... elimizdeki en iyi yerli stoper kurgusu... chedjou yoksa buna eyvallah, denayer'i stoper değil sağ bek oynatacaksak sabri neden sahada?

    3- evet devam ediyorum, sabri neden sahada? eldekiyle idarelik kurduğumuz bu stoper kurgusuyla sabri'nin hala sahada olması riski?

    4- orta sahada jose rodriguez'i izleyeceğiz sanırım, bu maç aslında neyin ne olduğunu gösterecek. melo'nun yerini melo'dan daha yumuşak daha teknik daha zeki ancak daha az hırslı birisiyle doldurup dolduramayacağımızı bu maç gösterecek sanırım.

    5- podolski'den çok şey beklediğimiz maç... eğer poldi bir patlama yapacaksa bu maç o maç... ilk maçta puanı getirdi poldi. sonraki maçlarda savaştı... evimizdeki son maç olan osmanlıspor maçında çok yokladı kaleyi ama bir türlü gol yapamadı... bu maç patlama yapması sürpriz olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın