• 53
    bence şu 11 ile çıkılması gereken maç. hoca da böyle yapacak.
    http://galatasaray11.com/kadro/mersin-maci-8832

    şampiyonlar ligi başlıyor. aslında denayer'e bir bakmak lazım, nasıl oynuyor? neler yapıyor? ama semih oynayacaktır. "neden sol bek olcan?" diyeceksiniz. ben de olcan yerine hakan'ın oynaması taraftarıyım ancak ilk 11'de semih, denayer, hakan oynarsa yedekte oturacak stoper kalmayacak. hoca koray'ı kadroya alırsa bir hücumcudan fedakarlık yapmak durumunda kalacak. sonra "sinan niye kadroda değil?" diyeceğiz. "o zaman olcan'ı kadroya almasın, sinan'ı alsın" derseniz de bu sefer ilk 18'de sol bek oynayabilecek oyuncu kalmayacak. bu yüzden olcan sol bek, denayer yedek stoper olacaktır.

    hocanın artık umut diye ısrar edeceğini sanmıyorum. yasin'in ilk 11'e dönüş maçı olacaktır. yasin, poldi, wesley, burak 4'lüsünde iyi bir performans ve güzel bir galibiyet bekliyorum. her süper lig maçında olduğu gibi erken gelebilecek gol maçı huzura taşır.

    mersin sezona iyi başlamadı ve henüz puanları yok. ayrıca oktay ve sinan oynamayacakmış. ancak yine 4 hücumcu ile oynayacaklardır. mesut bakkal nakoulma'yı hangi kanada koyarsa koysun iyi gününde olursa bize biraz sıkıntı çıkarır. ama hakan bekte oynarsa, yüksek formu ve tecrübesiyle en azından kendi kanadını bir nebze güvene alabilir. beşiktaş, 10 kişi kalan mersin'e deplasmanda 5 tane attı 2 tane yedi. benim de skor tahminim, olcan bek oynarsa "4-2". "4-2" skor tahmini her zaman güzel oran verir. 3-5 lira atar denerim. "4-2" bittiği zaman çok hoş olur.

    yedekler: cenk, denayer, tarık (jem karacan), emre çolak, bilal, sinan, umut.

    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın