• 8
    büyük heyecanla beklediğim ve pek umutlu olmadığım maç.
    bir defa ispanya kadrosu bizden birkaç gömlek üstün ve rotasyon açısından bayağı geniş. (bkz: sergio rodriguez), (bkz: sergio llull), (bkz: rudy fernandez) harika bir 1-2-3 numara kombosuna sahipler ki rudy 4 numarada oynayabiliyor ve çirkef hakemlerle de oynayabilecek karaktersiz bir oyuncu. tek zayıf halka (bkz: pau ribas) burada sanki. tabi navarro'nun olmayışı bizim açımızdan iyi. kenardan gelecek oyuncular içinde gününde bir (bkz: fernando san emeterio) tehlikeli olabilir. ben (bkz: nikola mirotic) ten (gününde olsa bile) korkmuyorum onunla ersan ilgilenir ama (bkz: felipe reyes) denen kahpenin semihe veya furkana pusu kurması, hekeme oynaması sürpriz olmayacağı gibi bizim için hoş olmayacağı da aşikar.
    ispanyanın ritim bulmasına (özellikle sergio rodriguez ve llull) imkan verirsek fark ilk yarıdan açılır ki bu bizim için kabus olur. zaten geriden gelip çok iyi 3. ve 4. çeyrekler oynayabilen bir takım değiliz bunu hazırlık turnuvalarında gördük.
    biz mi?bizde ergin ataman var canım. ha bir de sinan güler.

    edit:en önemli kişiyi unutmuşum (bkz: pau gasol) bu vatandaş ne kadar atmak isterse o kadar atar ne kadar savunmak isterse o kadar biz 5 numaradan sayı bulmayız. neyse allahtan yaşlandı biraz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın