• 5
    ilk yarı boyunca bekledim acaba başlığa maçla ilgili bir şey yazılacak mı diye ama sadece 2 yazar arkadaşım maçı izleyip fikirlerini paylaşmışlar.

    maç istanbul'un göbeğinde, hava güzel ancak kasımpaşa stadı bomboş. sanıyorum tribünde bir tek kameraman ve spiker var. şu an istanbul'da değilim ama olsaydım da uzak olduğum için veya yanıma arkadaş bulamayacağım için büyük ihtimalle gitmezdim. kuzenim kasımpaşa'da oturuyor. o istanbul'da olduğu zaman böyle maçları kovalıyoruz da pek denk gelmiyor.

    orta saha ve hücum hattını beğendim ama takımın sol beki fatih ve sağ beki emre uğur'u pek beğenmedim. ortaları çok zayıf, hızlı değiller ve kademe hatası yapıyorlar. sağ ve sol açıkta oynayan kenan karaman ve bilal başacıkoğlu iyi futbolcular fakat şu orta açma işinin üzerinde durmaları lazım. ayrıca kenan'ın iki şutu direkten döndü. ikinci yarı değişikler olacaktır ve farklı bir takım izlememiz muhtemel. tabi izleyen arkadaşlarımız varsa.

    şu an rakibimiz hollanda'nın hem u-21 hem u-20 maçı var. çok merak ediyorum acaba orada bu maçların oynandığı statlarda şu an kaç kişi var? ya da televizyon başında bu maçları kaç kişi izliyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın