resim
Gareth Frank Bale
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.86
Uyruk:Galler
  • 370
    kendisini kardeşim kadar severim ama "galler'i tek başına avrupa kupasına götürdü" demek, galler milli takımına hakaret olur.

    galler milli takım kadrosunu incelediğimizde;

    kalede hennessey var. beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak volkan babacan'dan iyi kalecidir ve yıllardır epl ayarında top oynamaktadır.

    defansın göbeğinde swansea ile istikrarlı çizgisinin üstüne koyarak olgunlaşan ashley williams var. commanding cb özelliklerinin hemen hepsini taşıyan atletik bir adam. yanında da tecrübesi ile iş yapabilcek john collins var.

    sol bekinde swansea çıkışlı tottenham'lı ben davies var. daha genç sayılabilecek yaşta ve gerek oyun yapısı gerek futbolcu özellikleri sayesinde dünyanın hemen her takımında ilk 11 oynayabilecek veya ilk 11'i zorlayabilecek bir adam.

    orta sahasında ideal ikili aaron ramsey ve joe allen. hem çok koşan, hem topu (özellikle ramsey) doğru kullanan isimler. ikisi de görevlerinin ne olduğunu biliyor. her ikisi de playmaker oynayabilen ve daha önemlisi orta saha göbek temposunu arttırırken ileri gidip geri gelen adamlar.

    ve bale.

    diğer oyuncular da çaplarının bilincinde olarak bu adamların takımı yönetme ve yönlendirmesine izin vererek bu adamlara yardım ediyor.

    dolayısıyla evet bale hagaten bir makina oldu ama galler milli takımının ilk 11ine baktığımızda özellikle defans hattı ve 4-2-3-1'in 2'si bazılarının anlamsızca övdüğü türk milli takımının fersah fersah ilerisinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın