resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9701
    bizim nesil gerçekten şanslı, ben mesela ucundan prekazi'yi yakaladım, ama hagi'yi defalarca statta canlı izledim, az maçını kaçırdım, sneijder'i ise halen galatasaray'da yaşıyorum.
    muhtemelen çocukluğumun kahramanı olması, veyahut uefa kupası etkisi ile beraber hagi'nin yeri ayrı, lakin ben o büyük hagi'nin dahi sneijder kadar sayıda büyük maçı direkt sonuca etki ederek çevirdiğini hatırlamıyorum.

    hagi konusundaki bir başka şansımız ise, kendisinin futbola ve galatasaray'a aynı anda veda etmesiydi, karpatlar'ın maradonası o saatten sonra başka bir takımın formasını giyse muhtemelen hepimize çok koyardı. hagi'de yaşamadığımız o acıyı ise sneijder'de yaşayacağız gibi görünüyor bana.
    yönetim ve teknik direktörümüz belli aralıklarla kendisiyle sözleşme yenileyeceğimizi söylese de, nedense inanamıyorum ben, bu operasyonu da yönetemezler gibi geliyor bana, sezon sonunda da kutsal portakala veda.

    yaşanmamış bir süreç için ahkam kesmek doğru değil, ayrıca tabii ki sneijder gider galatasaray kalır, bizler sevdamızı yaşamaya devam ederiz. ancak böyle bir ayrılığın sorumluları, yine 'ama oyuncu gitmek istedi' diye bizlere açıklama yaparsa tahammülü zor olur, onarılamaz yaralar açar ve sindirirken canımız yanar.
    umuyorum elinde yetki olanlar, durumun vehametinin farkındadırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın