resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:36
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 264
    -bizden 3 ay 27 gün uzak olacak olan oyuncu. ona tavsiyem askerliği falan varsa kısa dönem sıkıştırsın araya.

    -şaka bir yana zaten ciddi bir sakatlıktan çıkmış oyuncu. bu sürede daha da güçlenip aramıza daha iyi dönecektir.

    -ben kötü olaylara bile iyi yönden bakmayı severim. bu adamı yazın başında mesela 1 haziran' da transfer etmiş olsak 3 ay sonra neredeyse maça çıkacaktı. biraz bu yönden bakmaya çalışın bari.

    - ben olsam adama git 1 ay daha tatil yap sonra gel derdim. alman milli takım oyuncusunu moral olarak çökerttik zaten. zaten 1-2 ay tatil modunda olacaktır.

    - büyük ihtimal u21 takımıyla maçlara çıkacaktır.

    - 14 lig maçı ve 6 şampiyonlar ligi maçı kaçıracaktır. birkaç tanede gereksiz türkiye kupası maçı.

    - bu olay bundan sonraki yönetimlere büyük ders olmuştur. bundan sonra son güne son saate transfer bırakmazlar. bizde de bundan sonra son gün yapılan transferlerde hep diken üstünde olacağız. '' acaba bu kekolar dosyaları eksik yolladı mı '' falan diye. ben bundan sonra maça çıkana kadar futbolcu transfer etmiş saymayacağım. kap mak ta hikaye.

    - kısıtlı kadromuz ilk yarı idare edecektir . bu adamın olmayışı ile birlikte sağ bekte sabri' nin oynaması kesinleşmiştir. orta sahada selçuk yanında her maç ya emre çolak' ı ya da jose' yi göreceğiz ki bu bizim için büyük kazanç olacaktır. hamit zaten dönemez. bilal ile jem zaten fos.

    - bu olayla birlikte 1 haftaya kalmaz sneijder' le sözleşme uzatılacaktır. biz yine de işimizi sağlam kazığa bağlayıp sneijder ile ilgili hergün hashtag yapmalıyız. hatta emre çolak 11' e girerse onun için de yapmalıyız. bu adamlar bu iki yetenekli adamı elimizden kaçırmamıza sebep olacak yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın