resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 568
    daha elzem transfer bölgeleri varken tabi ki harcanabilecek, pek evlat olmayan bölgeye yapıldı transfer. stopere yani koray'ın bölgesine. zira semih kaya ve hakan balta sessiz sakin adamlara benziyorlar takımı karıştıracak tipte değiller.

    şimdi bu adamın aman aman bir performansını pek görmedim ama hep umut verici oynadı bana kalırsa. fakat jason denayer transferi koray'ı 5. stoper yaptı. kiralık da vermedik. e bu adam nasıl gelişecek? nasıl iyi stoper olacak? semih kaya'nın 1/10'u şans almadı bu adam. yapılan stoper transferi de inşallah as takıma yapılmıştır ama hiç sanmıyorum. gelir chedjou'dan daha iyi bir stoperi alırsın bam diye ilk 11'e koyarsın eyvallah ama muhtemelen 3-4.stoper niyetiyle aldığın bir adam için genç ve potansiyelli adamını harcamaya değer mi?

    bu yazdıklarım denay'in yeteneklerinden ve kendisine olan inancımdan bağımsızdır. umarım bol bol forma şansı bulur ve kendini gösterir. 1-2 maçı ve etraftan okuduklarım izlediklerimle iyi bir oyuncuya benziyor ama ben hamzaoğlu'nun denayer'i ilk 11 oyuncusu olarak gördüğüne inanmıyorum.

    edit: bari bu adamı en az 25 maç oynayabileceği bir takıma kiralasaydınız be. almanya ikinci ligi'nde ben bile takım ayarlardım koray'ın oynayabileceği. atınç bile 5 milyon'a transfer oldu ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın