resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 10171
    şimdi gitmesine öyle çok çok üzüldüm diye bir şey söyleyemiycem. geldiğinden beri çok iyi işler yaptı, almadığı kupa kalmadı vs. cidden de çok faydalı oldu. fakat her sene aynı muhabbet. melo gidiyor mu? melo giderse ne yaparız şenlikleri vol.2144324 onun gibisini nasıl buluruz? eyvah, yandık derken melo her sene bizde kaldı. bu sene de aynı şeyleri yaşadık ama tek farkla. bu sezon cidden gitmek istedi. diğer sezonlarda para koparmaya çalışıyordu. zaten bu sezon sözleşme yeniledikten sonra "gitmek hiç aklımdan geçmemişti" gibi bir açıklaması var ki evlere şenlik. gerçekçi taraftarlar mutlaka durumu anlamıştır da körü körüne melo kalsın diyen taraftarlar belki göremememiş olabilir.

    melo iyi bir oyuncu mu? evet. bize faydalı oldu mu? hem de çok. kaç yaşına geldi? 32. bu sezon aynı performansı gösterebilir miydi? bence çok zordu, hele bu transfer olaylarından sonra. 32 yaşındaki adamı 3,5m euro'ya daha önce hiç satmış mıydın? hayır. melo'nun yeri doldurulur mu? doldurulur. hamzaoğlu ve yönetim bunu becerebilir mi? hayır. beceremediler de zaten.

    melo'nun satılmasında bir sakınca görmüyorum fakat yerine aynı tarz hiçbir oyuncu almadan jem karacan'larla bilal kısalarla bu iş olur mu hep beraber göreceğiz.

    edit: yaşattığın her şey için çok teşekkürler. yolun açık olsun pitbull!
App Store'dan indirin Google Play'den alın