resim
Kevin Großkreutz
Takım:Wacker Castrop
Mevki:Sağ Bek
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 106
    genelde bu tip ifadelere başvurmam ama zırt pırt gördükçe artık sinir tepeme sıçradı, üzgünüm ki kendisini sabri sarıoğlu'ya benzetmek ileri derecede futbol cahilliğidir.

    2013'e kadar elit bir kanat hücumcusu olan sürekli üzerine koyarak gelen großkreutz hücum oyuncusu bakımından kadro şişkinliğinden ve kişisel form düşüklüğünden ötürü ilk olarak 2012-2013 sezonunun ikinci devresinde farklı mevkilerde denenmiştir. aslen arda turan veya yasin öztekin gibi sağ ayaklı sol kanattır ve içeri kateden, çalımlı, driplingli ve esnek bir tarzı vardır. bu yüzden sağ kanatta da aynı kalitede görev yapabilir. altyapı eğitimini kenar oyuncusu olarak aldığı için bu özellikleri üst düzeydir.

    2013-2014 sezonunda dortmund'un yaşamış olduğu büyük sağ bek sıkıntısında karşımıza çok iyi bir sağ bek olarak çıkmıştır, bu bağlamda kariyer özeti daha ziyade tarık çamdal'a benzemektedir fakat elbette kendisinden kat be kat kalitelidir. sadece gidişat örneklemesi olarak ifade ettim. sonra yine asıl mevkisine dönmüştür ama eski istatistiklerine ulaşamamıştır. kendisi halen bir sol açık oyuncusu olup bu mevkide iki sezondur eskisi kadar etkili olamamış, daha ziyade sağ bekte bir buçuk sezonluğuna göstermiş olduğu geçici fakat üst düzey performansı ile takdir toplamıştır.

    tamam jokerdir ıvır zıvırdır neyse de, kendisi en başta çok iyi bir kanat oyuncusudur, sonra da iyi bir sağ bektir. bu açıdan belki tarık çamdal, belki biraz da yasin öztekin üzerinden örneklenebilir ama sabri falan geçiniz yani ayıp gerçekten, kaç sene izledik bu adamı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın