• 3
    (bkz: #1803292)
    millete mal demeden once biraz arastirma yapmasi gereken yazar. hayrovic transferinde galatasaray'in parasi birileri tarafinda cebe indirildi.

    --- alıntı ---
    hajroviç'in ailesinin geçmişte türkiye'de ikamet etmesinden dolayı galatasaray'ın bu futbolcuyu yerli statüsünde oynatma planıyla transfer edeceği iddiaları tartışma konusu olmasına karşılık sarı-kırmızılıların bosnalı futbolcuyu yabancı transferi olarak kadrosuna katmayı planladığı, yerli statüsünde oynatmak gibi bir müracaat planı olmadığı ortaya çıktı.

    g.saraylı yetkililer, "bizim hajroviç'le ilgili tff'ye yerli statüsünde oynatılması konusunda müracaatımızın olacağı yazılıp çiziliyor. bizim böyle bir planımız yok. zaten talimatlarda kimin ne şekilde yerli statüsünde oynayacağı belli. şu anda hajroviç'in yerli statüsünde oynaması mümkün değil. ama oyuncu isterse ilerde türk vatandaşlığı başvurusu olabilir ve 5 yıl bekledikten sonra yerli statüsünde oynar" diyerek bosnalı futbolcunun yabancı kontenjanı planı doğrultusunda transfer edildiğini belirttiler.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    izet gibi grasshoppers altyapısından yetişen kardeşi sead hajrovic, yaz hazırlık kampında akhisar tarafından denenmiş ve beğenilmişti. ancak akhisar belediyespor, bu transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı. gerekçe ise "yabancı kontenjanı..."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın