resim
Blerim Dzemaili
Takım:FC Zürich
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 738
    kendisi ne prandelli, ne hamza hamzaoğlu döneminde beklentileri bırakın karşılamayı, belki bir gün takıma faydalı olabileceğine dair umut dahi vermemiş, türkiye kupası maçlarında bile çok sıradan bir görüntü çizmiştir.

    prandelli kendisinde ziyadesiyle ısrarcı davranmış, hemen hemen her maçta ilk 11'de yer vermiş hatta kendisini oynatabilmek için sol kanatta bile görev vermiştir.

    hani o meşhur başakşehir maçı var ya, hani hamza hamzaoğlu'na yönelik taarruzların iyice gün yüzüne çıktığı maç. işte o maçta hoca, tüm formsuzluğuna, vurdumduymaz oyununa rağmen kendisinden kalan haftalarda faydalanmak için sakatlık sonrası ilk fırsatta şans vermiş, sonrasında maç 2-0'dan 2-2'ye gelmiştir. o maçta yasin'i çıkarıp dzemaili'yi oyuna aldı diye hala akla geldikçe kin kusuyorken şimdi bu adamı gönderiyor diye saçma sapan tezler üretip bilal kısa ve jem paul karacan'ı öne sürmek hamza hamzaoğlu'na olan kinle dahi açıklanamayacak kadar art niyetli.

    2 küsür milyon euro alıp hiçbir işe yaramayan, evet açık söyleyelim yekta'dan daha fazla hiçbir şey vermeyen adam gidiyor diye ortalığı yangın yerine çevirmeye çalışmak da en hafif ifadeyle art niyetlilik.

    ayrıca kendisi türkiye kupası yarı final rövanş maçında, sivas deplasmanında soyunma odası tüneline girerken görevliler tarafından itilince ilk koşan yabancı düşmanı, yerli sevdalısı, sinsi, hınzır, içten pazarlıklı hamza hamzaoğlu olmuştur.

    galatasaray forması altındaki en faydalı hareketi bruno alves'ten yediği tekme olan dzemaili'nin yolu ve bahtı açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın