• 218
    forvet hocam forvet.

    oldukça sağlam bir orta sahamız var. bu takım iyi futbol oynayamıyorsa bu, orta sahalardan dolayı olamaz. selçuk, melo, sneijder, jose, emre hepsi de iyi adamlar. en azından bu kötü futbolun nedeni bu adamlar olamaz.

    defansımız da tamam hatalar yapıyor olabilir ama onlar da fena isimler değil. carole, telles, semih, chedjou, hakan. sadece sabriye bir şey diyemem ama bu kötü futbol herhalde sadece sağbek ten dolayı olamaz. kaldı ki daha önceden prandelli zamanında sabrisiz de denendi yine kötü futbola çare bulunamadı.

    kale hakkında bir şey demeye zaten gerek yok.

    dolayısı ile fatih terim 2. sezonundan beri süregelen, mancini, prandelli gibi td.lerin ardından senin zamanında da devam eden takımın kötü oyunun 3 senedir en büyük nedeni forvet hattımız. zaten dikkat edilirse en çok tartışılan futbolcularımız ve topla ilişkileri en zayıf futbolcularımız da forvet hattında ki futbolcular.

    sağlam, tartışmasız bir forvet elmander-necati-baros üçlüsünden bu yana en büyük eksiği bu takımın. varsın çok gol atmasın, ama elmander gibi sahada ne yaptığını bilerek akıllı oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın