• 214
    hocam,

    2015 mayisinin sonu. bir aksam vakti fener'in maci bitmemis. ardi ardina gol atiyor basaksehir'e. otobusun kapisindayiz. ulan taksim'e gitsek mi gitmesek mi derken bindik otobuse. 10 dakika sonra sampiyonluk haberi geldi. 4. yildiz geldi. o gun hayatimın en guzel gunlerden biriydi hocam. o gunun de butun bir senenin de mimari sendin. o yuzden seviyorum seni hocam. yanilmiyorsam 3 kupayi en son 20 kusur sene evvel kalli getirmis ben onu bilmem ama seninkine sahit oldum.

    sen ki bize bu guzellikleri yasatmisken biraz da otur dusun. 3 ayda neler yaptim, neler yapiyorum? neden bana olan sevgi, butun kredim 3 ayda yok oldu diye bir dusun. adaletli ol hocam, hakkaniyetli ol. formayi hak edene ver. caninin istedigine degil. sen beni, onu, bunu bos ver hocam. hepsinden, herkesten once galatasaray'a ihanet edersin, etme. vazgec umut sevdandan.

    hak edeni oynat, hak etmeyeni oynatma. seni takimda tutacak da yollayacak da olan tek guc taraftar hocam. onu bunu koruyacagina once galatasaray'i koru. galatasaray'i koru ki yerini koru. emre'ye. jose'ye, yasin'e, sinan'a forma icin varini yogunu koyanlara gozunu kapatma hocam. yazdiklarimi yaptigin takdirde bu taraft tekrar seni bagrina basacak ondan da onemlisi yeni zaferler yeni sampiyonluklar gelecektir seninle beraber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın