resim
Joel Nathaniel Campbell Samuels
Takım:LD Alajuelense
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.78
Uyruk:Kosta Rika
  • 245
    başlığı altında skorer olmadığı söylenen oyuncu. tamam doğru ama atlanan nokta şu. umut bulut her sezon 10+ atıyor da ne oluyor? niye herkes hala umut mu oynuyor diyor? veya burak. skorer bir oyuncu mu evet. her sezon 20+ atıyor mu tüm kulvarlarda evet. e niye eleştiriliyor? gol atma dışı birtakım özelliklerinin yetersiz oluşundan dolayı. futbol bireysel bir oyun değildir arkadaşlar. öyle olsaydı elmander ilk sezonun devre arasında gol atamıyor diye yollanırdı. burak'a 25 milyon euro teklifler gelirdi. bugün başarılı takımlar transfer yaparken öncelikli olarak kaç gol attığına bakmaz, oyuncunun yeteneğine, takımına ne verebileceğine bakar. eğer o ışığı görürse oyuncuda takımına alır, takıma aldığı bu oyuncuları kullanarak en çok gol atacağı sistemi oturtur.

    campbell özelinde de dünya kupasında izleyenler bilir. bu adamda bir cevher var. arsenalde alexis sanchez gibi oyuncuların olduğu yerde oynayamaması normal ama bizde sağ kanatta umut bulut'un olduğunu düşünürsek takıma seviye atlatacağı kesin. çünkü yetenek var ve düzenli oynarsa, uygun bir sistemde skoru da bulur, takıma da faydalı olur.

    ayrıca giovani dos santos örneği verilmiş. altına imzamı atarım. tam anlatmak istediğim olay çünkü. adam süper yetenekliydi. gol atamıyor diye ama'lar başladı sonra sezon sonu alınmadı. sonra ispanya liginde patlama yaptı.

    her türlü ihtiyacımız olan oyuncu campbell. çünkü forvet ve kanat eksikliğimiz var ve ikisi için ayrı oyuncu alacak durumumuz yok anlaşılan. o yüzden; campbell transferinin çok faydalı olacağına inanıyorum.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın