resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9592
    keyfinin çok yerinde olmadığı aşikar ama adamın neden böyle olduğunu düşünürken insan olduğunu da gözden kaçırmamak lazım. futbolcu tek derdi para diye düşünmek pek çok şeyi ıskalamak olur.

    kendisini etkileyecek faktörler:

    - adamın karısı hamile, muhakkak ki evde ve sosyal yaşantısında değişiklikler var. belki stressini atamıyor adam.
    - adamın karısı hamile, ülkede her gün ölüm bomba haberleri. özellikle yabancı birinin bizden daha çok etkileneceği kesin. ülkedeki bu duruma karısının ne gibi bir tepki verdiğini ev hayatını bilmiyoruz.
    - adam burayı neredeyse en çok sahiplenen yabancılardan. melo gibi tribüne oynamıyor bu adam harbiden eğleniyor ağlama filan derken. buna rağmen kendisini dışlanmış hissediyor özellikle yönetim tarafından.
    - adamın yaşı geçiyor son önemli kontratı ve yalancı bir dediği bir dediğini tutmayan bir yönetim var karşısında. taraftara elli tane fırıldaklık yapan yönetim bu adama kimbilir neler dedi. haziranda imzalanacak diyip hiç teklif mi etmedi kim bilir.
    - adam takımın yazın bir bok yapmadığını, hazırlık kampının kötü geçtiğini, takımdaki bölünmeleri, takım ile hamza arasındaki sürtüşmeleri, yönetimdeki bölünmeleri, yönetimdeki sürtüşmeleri emin olun bizden daha net görüyordur. dışardan beni kederlere sürükleyen umutsuzluğa kapılmamı sağlıyorsa gördüklerim bu adamı kimbilir nasıl etkiliyordur.

    zamanında bir işte çalışıyordum, haftada bir gün filan net çalışıp boş oturuyordum iş yüküm yoktu, iyi maaş bedava avrupa gezileri filanda cabası ama herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı, dışardan kurumsal içerden arabesk bir yerdi. profesyonellik filan yoktu ahbap çavuş ilişkisi vardı. istifa etmek için pazar gecesi uyuyamadığımı biran önce basıp gitsem dediğimi mesai başlar başlamaz istifayı verip son derece rahatlamış bir şekilde şirketten çıktığımı hatırlarım. eminim bu adam da şimdi aşağı yukarı bu ruh hali içindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın