resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9586
    sorunun sozlesme odugunu dusunmuyorum. artik kabul edelim bu adam galatasaray'dan biraz sogumaya basladi. menajerinin aciklamasinin yalan olmadigini dusunuyorum. sneijder buraya geldiginde para icin degil sampiyonlar ligi icin, bir hedef icin gelmisti. ama son cop transferler ve -bence gecen sene cl'de yasadigimiz hezimet- sneijder'in moralini cok bozdu. adam umut bulut'a asist yapip, her mac burak yilmaz'in onune top birakmak zorunda ki burak bu toplarin %50sini carcur etmekte. podolski desen suan cok heyecanli ne yapacagini ve takimi tam kestiremedi.

    bunlarin yanisira anlasabildigi oyuncular yasin ve telles varken sen o sol kanadi da bozarsan adam iyice duser. sonra deme "trip atiyo yeaaa, yanlis pas veriyo yeaaa." yasi 31, o kadar yasli da degil yani avrupa'da kalburustu bir alicisi cikar. e adam profesyonel bu ihtimalleri de dusunuyor. ayrica sabri'nin sozlesmesi ve uc ay kulup ile billur gecen ama sonra alici bulamayinca sozlesme imzalayan (severim o ayri) melo da var....adam demez mi ulan biz enayi miyiz diye ?

    belli ki bu sene sneijder takimda belli bir hedef ve plan goremedi ve konsantrasyonu bozuldu. zaten onceden de oyuncularla cogu zaman pas problemleri yasadigi yetmiyormus gibi bu transfer sezonunda takimin daha da guclenmesi gerekirken, podolski (ki o bile cok formsuz) ve tartismaya acik jose rodriguez ve carole disinda takim coplerle doldurulunca adamin damari sisti gene. anlayin artik sneijder'in ikinci bir 2014 sampiyonlar ligi faciasini yasamak istemiyor. sonucta onunda kisisel prestiji soz konusu. sneijder juventus'a attigi golu yasamak istiyor. 3-0 yenikken "eeh eytere bea" nidasiyla attigi frikik golunu degil....
App Store'dan indirin Google Play'den alın