resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9583
    anlamadığım bir nokta var madem kötü oynuyor, madem trip atıyor nasıl başkasının sorumluluğunda bu?

    tabiki de formu etkileyen çok etken vardır. bir tanesi de bu olabilir. aynı zaman da bir oyuncudan her zaman yüzde yüz bekleyemezsiniz ve alamazsınız. her sporcunun bir takvimi vardır. bu bütün takım için geçerli hatta. galatasaray form düzeyini şampiyonlar ligine göre ayarlamak zorunda örneğin.

    ama bir sporcudan göbekli olmamasını beklersiniz. ve ya sözleşme yenilense de yenilenmese de sözleşmesi bitene kadar profesyonelce yükümlülüklerini yerine getirmesini beklersiniz.

    şahsen sneijder'in sezon içinde iyi bir profesyonel olduğu izlenimindeyim ama diyelim biz sözleşme yenilemiyoruz dedik. ne olacak. oynamayacak mı? ne kadar doğru bu?

    hadi başkası üzerinden gidelim. durun durun ne selçuk'u yazacağım, ne de burak'ı. alex'i ele alalım. alex kilo fazlasyıla gelip bir de üzerine "sözleşmem yenilenmiyor" diyerekten performans vermez ise, trip yaparsa... burada neler yazılır. aşırı bir tepki ile gitsin diyen bile olur diye tahmin ediyorum.

    sa-mi-mi-yet...

    snijder özeline gelirsek ise. yarışmaya yeni başladı takımlar. yani formunun yüksek olmasını bence hiç bir oyuncudan bekleyemeyiz. benim için takımın form durumu şampiyonlar liginde önemli. niye? ilk yarıdaki birincil hedefin orası. sen de antreman planlamanı ona göre yaptın. şampiyonlar liginin 3 ve ya 4. maçlarında pik yapman gerekiyor. sonra zaten düşüş olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın