resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9579
    takımda ederini alan ender oyunculardan biri. bir muslera iki sneijder. melo'yu da sayarsak bu üçü galatasaray'ın orta sıra takımı olmamasının, şampiyonlar ligi'nde her maç 7+ olmamasının, takımın şu anki piyasası ve reklamının sebebidir. ikisi formsuz olup da biri zar zor forma yüzü görünce anlaşılıyor değerleri. sivas ve osmanlı gibi rezil takımlardan zar zor puan al(ama).

    işiniz gücünüz takıma gelen yabancılara oradan buradan laf atmak. yok boğaz'da her gün rakı balık, yok her gün reina... galatasaray hakkında konuşan üç insandan biri bu kafada. şu cıvık milliyetçiliği ülkeye sahip çıkmak için kullansaydınız milli bayramlar layıkıyla kutlanıyor olurdu. saçma sapan insan süzmeleri saraylarda aptal insanları kabul etmesi, birbirleriyle sidik yarışı yapmaları haber değeri taşımazdı.

    huzursuzsa bunun nedeni belli. türkiye'de çoğu kişinin bir yıl çalışarak kazanabildiği veya kazanamadığı(o da kağıt üstünde), bir arada görmesi için kredilere, taksitlere ihtiyaç duyduğu paraları bir iki maç sahada gezinerek kazanan futbol katilleri yüzünden. sahadaki futbol katillerini ıslıklayan taraftar yüzünden değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın